Bilder på vår fotomodellEdwin med sin kompis Alex som är en dag yngre än honom.Det bästa med att vara på affären och handla! Man kan stå och styra skutan och tjoa till alla man glider förbi!Mycket att göra hemma också. Diskning är en favoritsysselsättning!Trött efter kalas hos mormor. Edwin sover alltid med sin hund och katt. Kramas är så skönt!

En trög tänkare

Hallå igen!

Som vanligt måste man börja med att säga att det var ett tag sen sist. Jag vet inte varför jag är så trög. Bara tänker och tänker men gör inget av det. Men så är det. Livet och vardagen snurrar på och man åker mest bara runt runt och går ut på sina hund/barnvagnspromenader, åker på Coop och tillbaka igen. De senaste månaderna har mycket handlat om huset. Hela grunden fick saneras, bort åkte både hussvamp och ett läckande avlopp. In med en avfuktningsmaskin och igenmurning av murstockning. Ozonsanering av huset invändigt i tre dagar, och just nu håller snickarna på att spika på vårt tak. Det blir faktiskt riktigt fint, men det är verkligen många tråkiga pengar som knappt syns att de blir använda. Inte så många besökare som kryper under huset direkt. Blir skönt när det blir färdigt. Till sommaren ska vi måla om huset, så frivilliga kan anmäla sig fortlöpande!

Bara för att det ska vara lite extra roligt så gick ju tvättmaskinen sönder också, eller snarare, den fungerar sämre. Man kan bara centrifugera på de lägsta varvtalen. Först kom fel reservdel och nu finns det tydligen inga delar till den. Fick besked i fredags att vi skulle få en ny, men det var en annan modell som var billigare, så jag har nyss ringt dit och skulle diskutera lite grann. Som vanligt kan det inte vara lätt, man ska skicka mail och skrivelser för att få något besked. Jag blir bara så less ibland. Det har snart gått 5 veckor.

Men nog om klagomål.

Lilleman växer och frodas och tränar på att gå nu. Han drar sig upp överallt och har väldigt lååånga armar! Han går med gåvagn och vi har fått sätta upp grindar i trappen. Lika glad är han fortfarande också. Det är så roligt när han kommer på att han kan stå själv eller göra något nytt så blir han så nöjd och ler som en sol. Det kanske är nåt man ska tänka på själv. Vara nöjd och glad över allt man kan och klarar av!

Imorgon åker jag och Edwin söderöver. Först ska vi till Emma och fira en försenad födelsedag. Ska försöka komma ihåg paketen... *s* På onsdag ska jag på pk på mitt jobb, och på torsdag är det planeringsdag med julbord. Det känns både roligt och tråkigt måste jag säga. Roligt att träffa alla, att tänka på något annat än middagen men ändå tråkigt, för nu börjar den lyxiga dagtiden med Edwin minskas. Efter nyår är det tänkt jag ska börja jobba. Det blir till att pendla ett tag iallafall, så får vi hålla tummarna att något dyker upp här i Skellefteå. Johnny ska vara hemma med Edwin, så det känns bra att jag får vänja mig långsamt att han om en allt för snar framtid ska på dagis. Usch....Nä, nu ska jag vara lite tomtenisse innan Edwin vaknar. Då blir det mellis, en sväng på Coop och sen ska jag och Johnny på hockey ikväll. Jättekul, länge sen sist! Edwin ska vara med faster Christina och kusinerna, så jag hoppas det går bra. Säkert mest jobbigt för mamma....

Ha det bra!

Sofia
RSS 2.0